Радно време: Пон - Пет 7.30 ч. - 15.30 ч.

ЗА ЛЕПШУ И ЧИСТИЈУ ОПШТИНУ

ЗА ЛЕПШУ И ЧИСТИЈУ ОПШТИНУ

У сарадњи са основним школама наше општине, ЈКП „Горњи Милановац“ и заинтересованим грађанима, Канцеларија за заштиту животне средине је реализовала пролећну акцију „Очистимо град и општину Горњи Милановац“.

Можемо закључити да су ученици основних школа и многи грађани показали велику заинтересованост и жељу да учествовањем у овој акцији дају свој допринос чистијој  и лепшој општини.

Након што су своја дворишта и околину очистиле и уредиле основна школа „Таковски устанак“ у Такову, њена издвојена одељења у Бољковцима и у Горњим Бањанима, основна школа „Десанка Максимовић“ и њено издвојено Одељење у Враћевшници, основна школа „Иво Андрић“ у Прањанима, акцији су се придружиле и основна школа „Момчило Настасијевић“, „Арсеније Лома“ Рудник и њено издвојено одељење у Угриновцима, Основна школа „Свети Сава“…

Захваљујемо се свима који су издвојили време, уложили труд и подржали ову традиционалну акцију.

Ово није крај наше борбе за чистије и здравије животно окружење. Биће још много акција које ће учинити да се као друштво променимо и са поштовањем гледамо на своју околину.

Важно је да  научимо децу док су још мала како да се опходе према природи, да је чувају и воле, како би нам поклонила много више здраве хране и чистог ваздуха.

Шта нас спречава да досегнемо тај степен цивилизацијског развоја који налаже да је бацање смећа ван предвиђених места за то погубан чин и да сачувамо животну средину за генерације које долазе?

Previous ОДРЖАНО ДРЖАВНО ФИНАЛЕ ЕКО-КВИЗА

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 32 515 0546

Важни линкови

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

[mc4wp_form id="228"]

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I