Радно време: Пон - Пет 7.30 ч. - 15.30 ч.

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕКОЛОГИЈЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВИТНЕ СРЕДИНЕ

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕКОЛОГИЈЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВИТНЕ СРЕДИНЕ

У финалном такмичењу из екологије и заштите животне средине које је одржано 21. априла у Београду, ученици наше основне школе „Десанка Максимовић“ заузели су друго место.

У београдској општини Звездара, у установи културе „Театар Вук“, домаћини овогодишњег републичког Еко квиза-прљаво или чисто није исто, срдачно су дочекали ученике, наставнике и навијаче основне школе „Драгојло Дудић“ из Београда, основне школе „Јован Дучић“ из Зрењанина, основне школе „Паја Јовановић“ из Вршца и наше ученике Михаила Цветковића, Огњена Ковачевића, Вукашина Брадоњића, Лазара Јоцовића, наставника Дарка Мијаиловића и ватрене навијаче из основне  школе „Десанка Максимовић“.

Овај едукативни и забавни квиз који основцима пружа прилику да се упознају са еколошким бонтоном и начином поштовања еколошких правила отворио је помоћник министра заштите животне средине Душан Чаркић.

Уз велику подршку навијача и помоћ својих наставника, кроз низ питања и практичних задатака, ученици су показали, не само своје знање и вештине из екологије и заштите животне средине, већ и свест о значају рециклаже и чувању свог окружења

Прво место припало је основној школи „Паја Јовановић“ из Вршца који ће наредне године угостити победнике општинског такмичења. Јавно комунално предузеће “Градска чистоћа”  је све учеснике квиза адекватно наградила.          

Previous МАНИФЕСТАЦИЈА „ЕКО-КВИЗ”

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 32 515 0546

Важни линкови

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

[mc4wp_form id="228"]

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I