Радно време: Пон - Пет 7.30 ч. - 15.30 ч.

МАНИФЕСТАЦИЈА „БЕЛИ ЛАБУД 2022“

МАНИФЕСТАЦИЈА „БЕЛИ ЛАБУД 2022“

labuda 2

Свечаном доделом награда у Великој сали Културног центра 02. септембра 2022. године, завршена је овогодишња, традиционална манифестација „Бели лабуд“.

labud 3

Стручна Комисија је, на основу прописаних критеријума, бодовала и оценила све учеснике конкурса из пријаве и утврдила ранг листу за сваку категорију. Од 37 пријављених кандидата, право на учешће остварило је 29 учесника, од којих је 18  награђено. Награде је уручила заменица председника општине, Јадранка Достанић.

labud 4

Трећа награде су добили: Радмила Ристановић из Грабовице  за најлепше уређено сеоско двориште, Предшколска установа „Сунце“ у Горњем Милановцу, издвојено Одељење у Прањанима и  основна школа „Арсеније Лома“ Рудник, издвојено Одељење у Трудељу за најлепше уређену зелену површину око објеката васпитно образованих установа и Биљана Оташевић, улица Карађорђева 97, Горњи Милановац за најлепши балкон – терасу.  

labud 5

Друге награде су добили: Рада Крњић из Дружетића за најлепше уређено сеоско двориште, Стамбена заједница Ивице–Ламела 3, Горњи Милановац. за најлепше уређено двориште објекта колективног становања, Угоститељска радња „Нова плажа код Креје“ власника Марка Старчевића у Коштунићима за најлепше уређен простор око пословног објекта, Гимназија „Таковски устанак“ за најлепше уређену зелену површину око објеката васпитно образованих установа, ЛОЗАЊСКА ТЕРАСА“,  власника Зорице Радојковић за најлепше уређено двориште категорисаног домаћинства и Светлана Недељковић из Бољковаца за најлепши балкон – терасу.

labud 6

Прве награде су добили: Бојана Миловановић из Љутовнице за најлепше уређено сеоско двориште, Стамбена заједница Цара Душана 22, Горњи Милановац за најлепше уређено двориште објекта колективног становања, Агенција за изнајмљивање свечане сале „АС Марковић“, власника Јасмине Марковић за најлепше уређен простор око пословног објекта, основна школа „Иво Андрић“ Прањани, издвојено Одељење у Гојној Гори за најлепше уређену зелену површину око објеката васпитно образованих установа, „ДОМАЋИНСТВО ЧУВАРКУЋА“, власника Биљане и Зорана Милосављевић и „МАЛИ РАЈ“, власника Миливоја Марковића  за најлепше уређено двориште категорисаног домаћинства и Десанка и Ранко Мирковић из Коштунића за најлепши балкон – терасу.

labud 7

Специјална награда је припала Станојли Нешовић из Клатичева за двориште у коме су композиција и колорит, као и функционалност зеленила, на врло прецизан начин прилагођени изузетно малом простору и неуобичајено захтевном терену са веома пажљиво одржаваним бројним биљним врстама које су допринеле максималној заштити од негативних утицаја на животну средину.

labud 8

Свим учесницима који нису освојили ниједну од награда, шеф Канцеларије за заштиту животне средине, Ивана Адамовић уручила је захвалнице за учешће на овој манифестацији и ваучере за преузимање робних награда.

labuda nagrada 1
Previous Уручен „Бели лабуд“

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 32 515 0546

Важни линкови

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

[mc4wp_form id="228"]

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I