Радно време: Пон - Пет 7.30 ч. - 15.30 ч.

Милановачки основци се пласирали у финале такмичења из екологије и заштите животне за основце

Милановачки основци се пласирали у финале такмичења из екологије и заштите животне за основце

Ученици основне школе Момчило Настасијевић пласирали су се у финале Еко квиза, такмичења из екологије и заштите животне средине.

Основци из Милановца данас су, на полуфиналном такмичењу које је одржано у Београду, под слоганом „Прљаво или чисто-није исто“ освојили друго место и тиме се директно пласирали на финално такмичење. Прво место деле основци из Врања и Сокобање, а трећи на данашњем такмичењу су ученици из Петровца на Млави.

Полуфинално такмичење организовало је Јавно комунално предузеће „Градска чистоћа“ из Београда уз подршку Министарства за заштиту животне средине, а у име министарства такмичаре и све присутне поздравио је министар Горан Триван. Овај пројекат је едукативног карактера и за циљ има подизање свести основаца о значају животне средине и нивоа информисаности о рециклажи и екологији.

Поред ученика Основне школе „Момчило Настасијевић“, општину Горњи Милановац представљали су заменица председника општине Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић, директор Јавног комуналног предузећа Иван Лазић и шеф Канцеларије за заштиту животне средине Невена Обрадовић, која је била и члан жирија испред наше општине.

Финале републичког такмичења Еко квиза одржаће се у Зрењанину, 25. маја 2018. године.

Previous Одржано такмичење из екологије и заштите животне за основце

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 32 515 0546

Важни линкови

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

[mc4wp_form id="228"]

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I